Kutsu

Yhtyelaulukoulutusta Tapiolassa 9.3. 2019

Yhtyelaulun huippuosaajia Lauluyhtye Rajattomasta on kouluttajina yhtyelaulutapahtumassa Espoon Tapiolassa lauantaina 9.3.2019. Koulutus on avoin ja tarkoitettu sekä aloitteleville että kokeneille lauluyhtyeille.

Koulutuksen järjestää Sulasolin Uudenmaan piiri. Koulutuksen on suunnitellut ja johtaa Keimo Joensuu. Lauluyhtye Rajattomasta kouluttajina ovat  Ahti Paunu ja Essi Wuorela. Muista ennakkotiedoista poiketen  Jussi Chydeniuksen tilalla kouluttajana Rajattomasta on Virpi Moskari. Opettajat toimivat myös mahdollisen kilpailun tuomareina.

Yhtyeen koko voi olla 3-8 henkeä ja se voi laulaa säestettynä tai a cappella. Koulutuksessa hiotaan yhtyeiden esiintymistä monipuolisesti, esimerkiksi mikrofonin käytössä. Opetusmateriaalina käytetään yhtyeiden omaa, harjoiteltua ohjelmistoa. Päivään sisältyy sekä koulutusta että esiintyminen. Mahdollisesta kilpailusta päättää tuomaristo mm. koulutukseen osallistuvien halukkuuden perusteella. Kaikki esiintyvät yhtyeet saavat kirjallisen palautteen.

Ilmoittautuminen
Tapahtumaan ilmoittaudutaan sähköpostilla 1.3.2019 mennessä osoitteella p.u.markkula@gmail.com. Koulutukseen voidaan ottaa enintään kaksitoista maksanutta yhtyettä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Jotta voisimme suunnitella koulutuksen vastaamaan mahdollisimman hyvin yhtyeiden tarpeita, pyydämme ilmoittautumisen yhteydessä seuraavia tietoja:

  • yhtyeen nimi, kotipaikka ja ”kotikuoro”, jos sellainen on
  • yhteyshenkilön yhteystiedot
  • laulajien nimet
  • laulukokemus, koulutus, kilpailut, esiintymiset
  • viimeisin ohjelmisto
  • säestyssoittimen tarve
  • osallistutteko maksulliseen ruokailuun (ilmoittakaa samalla mahdolliset ruoka-allergiat!)

Osallistumismaksut
Osallistumismaksu on 240 euroa/yhtye Sulasolin jäseniltä ja 280 euroa/yhtye muilta. Erillistä kilpailumaksua ei peritä. Päivän aikana on mahdollisuus maksulliseen ruokailuun. Lisäksi paikan päällä on tarjolla omakustanteista kahvia ja naposteltavaa.

Maksut suoritetaan 1.3.2019 mennessä  piirin tilille: FI40 2162 1800 0215 8. Merkitkää maksuun yhtyeen nimi.

Mikäli yhtye peruuttaa osallistumisensa 1.3.2019 jälkeen, osallistumismaksua ei palauteta.

Paikka ja yleisaikataulu
Tapahtuma alkaa ilmoittatumisella 9.3. klo 9.00. Yhteinen tilaisuuden ja äänenavaus  on klo 9.30. Koulutus alkaa klo 10.00.

Koulutukseen osallistuvien yhtyeiden konsertti / kilpailu alkaa alustavasti  klo 15.00. Yleisöllä on tähän vapaa pääsy.

Osoite on Tapiolan koulu, Opintie 1, 02100 Espoo.

Koulutusmateriaali
Pyydämme yhtyeitä valitsemaan oppimateriaaliksi muutaman valmiiksi harjoitellun kappaleen. Nuoteista tulee ottaa kopiot kouluttajille, mahdollisista kilpailukappaleista neljänä kappaleena. Nuottien tulee Sulasolin periaatteiden mukaisesti olla laillisia. Itse sävelletyn ja sovitetun musiikin käyttö on luvallista ja jopa toivottavaa. Nuotit palautetaan päivän päätteeksi. Mahdollisia säestyssoittimia voi saada käyttöön paikan päällä.

Yhteystiedot
Koulutusta ja kilpailua koskeviin kyselyihin vastaa Keimo Joensuu p. 040-5555601, keimo.joensuu@gmail.com. Käytännön järjestelyjä koskeviin kysymyksiin vastaa Pekka Markkula puh 050 336 3782, p.u.markkula@gmail.com.

Tapahtumaan ilmoittautuneet saavat lopulliset ohjeet 5.3.2019 mennessä.

TERVETULOA!